Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 06.09.2019, în urma continuării cercetărilor în evenimentul produs la data de 20.04.2019, ora 20.40, când, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control DN 2E din comuna Voitinel, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un bărbat de 42 de ani din comuna Frătăuții Noi, care a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Portugalia, cu suspiciuni de autenticitate și valabilitate, polițiștii au solicitat și primit răspuns prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul Național Interpol, din care a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere emis în Portugalia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei

La 06.09.2019, în jurul orei 21.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 18 din comuna Ciocăneşti, autoturismul condus de un localnic de 43 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Șcheia

La 06.09.2019, ora 21.10, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia a identificat un autoturism căzut într-un șanț situat pe DC 73 din comuna Șcheia și pe conducătorul auto, un bărbat de 59 de ani din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.