Home / Actualitate / Anexele unei gospodării din Nicani au ars de la un foc dechis din vecinătatea acestora

Anexele unei gospodării din Nicani au ars de la un foc dechis din vecinătatea acestora

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Zamostea și Zvoriștea, au intervenit luni, seară, cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Nicani. Apelul la 112 a fost dat la ora 22:02, iar la sosirea echipajelor, ardea acoperișul comun al anexelor gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Flăcările au fost stinse total la ora 23:35, însă au ars: acoperișul șurii, al adăpostului de animale și de la alte două anexe din lemn, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. S-au degradat pereții construcțiilor și învelitoarea acoperișului, din azbociment.

Potrivit ISU Bucovina, flăcările au izbucnit din apropierea anexelor, cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații deschise.

Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit a proprietarului.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 408 pacienți, dintre care 126 de pacienți Covid-19, un număr de 17 pacienți fiind internați la Secția ATI

Astăzi, 06.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.