Home / Actualitate / De la 1 octombrie se va trece la umplerea instalațiilor de încălzire centralizată în Suceava. Debranșări se mai pot face până la 30 septembrie.

De la 1 octombrie se va trece la umplerea instalațiilor de încălzire centralizată în Suceava. Debranșări se mai pot face până la 30 septembrie.

Thermonet, firma ce asigură furnizarea agentului termic în municipiul Suceava informează populația Sucevei racordată la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic că, “în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, în perioada 01 – 11 octombrie, Thermonet va proceda etapizat la umplerea instalațiilor de încălzire în rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor”.

Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale, s.a..

Thermonet recomandă sucevenilor să verifice cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire rămase deschise și alte eventuale disfuncționalități datorate posibilelor intervenții neautorizate și instalații.

Este pus la dispoziție și un număr de telefon fix: 0230 520 924 – Dispeceratul Thermonet, pentru informații suplimentare.

Potrivit unui comunicat de presă semnat de directorul general Mugur Ovidiu Corlățan, eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile la instalații fiind data de încărcare a circuitului de încălzire (30 septembrie 2019). Fiecare solicitant trebuie să dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor taxe suplimentare și amenzi. Și pentru aceste cazuri, este oferit un număr de telefon: 0330 108 059, Compartiment relații clienți, pentru informații suplimentare.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 408 pacienți, dintre care 126 de pacienți Covid-19, un număr de 17 pacienți fiind internați la Secția ATI

Astăzi, 06.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.