Home / Actualitate / Interdicție de a intra în România, pentru 5 ani, aplicată unui ucrainean ce avea ascunse țigări în produse de uz casnic și cutii cu diverse produse

Interdicție de a intra în România, pentru 5 ani, aplicată unui ucrainean ce avea ascunse țigări în produse de uz casnic și cutii cu diverse produse

În această dimineață (17 septembrie), în jurul orei 02.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean V.C., în vârstă de 59 de ani, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Ucraina. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale (produse de uz casnic și cutii cu diverse produse) , cantitatea de 440 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare totală de 672 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Totodată,împotriva cetăţeanului ucrainean s-a instituit măsura interzicerii întrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosar penal a regimul rutier

La 04.06.2020, ora 14:32, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.