Home / Actualitate / La vederea polițiștilor, un putnean și-a abandonat autoutilitara încărcată cu lemne și a fugit în pădure

La vederea polițiștilor, un putnean și-a abandonat autoutilitara încărcată cu lemne și a fugit în pădure

În timp ce acționa pe raza comunei Putna, marți, la ora 14.30, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a observat o autoutilitară  care transporta material lemnos și a cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a oprit brusc pe partea dreaptă, a coborât și a fugit în pădurea din apropiere, informează IPJ Suceava.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto a fost identificat pe raza comunei Putna, acesta fiind un localnic de 23 de ani.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 3,07 m.c. lemn de lucru de esență rășinoase.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.079 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 408 pacienți, dintre care 126 de pacienți Covid-19, un număr de 17 pacienți fiind internați la Secția ATI

Astăzi, 06.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.