Un minor de 17 ani, din Voitinel a accidentat mortal o femeie de 51 de ani, din Vicovu de Sus

Duminică, la ora 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe drumul de exploatație agricolă „Crivețe” din afara comunei Vicovu de Jos, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un minor de 17 ani, din comuna Voitinel, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns într-un șanț și a revenit pe carosabil unde, a acroșat doi localnici care se deplasau în calitate de pietoni în aceeași direcție în fața autoturismului, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificat de polițiști la domiciliu, a informat astăzi IPJ Suceava cu mențiunea că, din accident, a rezultat decesul femeii de 51 de ani și rănirea ușoară a bărbatului de 88 de ani, ambii din comuna Vicovu de Jos.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, minorul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, și urma ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.