Polițiștii au găsit mașina unui frăsinean avariată de un parapet, după ce un consătean, fără permis, “a luat-o să se plimbe”

Poliția oraşului Frasin a fost sesizată luni, la ora 07:17, prin „S.N.U.A.U. 112” de un localnic de 50 de ani, despre faptul că, în noaptea de 06/07.10.2019 persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în fața imobilului proprietate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, în seara zilei de 06.10.2019 a lăsat autoturismul neîncuiat și cu cheile în contact în fața porții de acces în curtea locuinței sale din oraşul Frasin, persoane necunoscute l-au sustras.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost identificat abandonat pe DN 17 din comuna Ilișești, acesta prezentând avarii ca urmare a coliziunii cu parapetul de protecție de pe marginea drumului, fără însă a fi sustrase bunuri sau valori din interior.

Vehiculul a fost restituit persoanei vătămate.

Totodată, urmare a activităților de cercetare desfășurate de polițiști, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un localnic de 21 de ani, care a recunoscut faptul că în dimineața zilei de 07.10.2019, în jurul orei 03.00, profitând de faptul că, autoturismul era neasigurat și cu cheile în contact l-a sustras cu intenția de a se plimba.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul posedă permis de conducere. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural, însă nu au fost dispuse măsuri preventive privative de libertate întrucât partea vătămată s-a împăcat cu autorul furtului autoturismului.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.