Două femei și un copil de 5 ani răniți după o ciocnire între 3 mașini, aproape de Humor

Ieri (14 octombrie), în jurul orei 15.30, un bărbat de 44 ani, din com. Ciurea, jud. Iaşi, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul care se deplasa în faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoutilitara condusă de către un bărbat de 31 ani, din com. Valea Moldovei, care oprise aproape de axul drumului cu intenţia de a efectua virajul la stânga. În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 31 de ani a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un tânăr de 21 ani, din com. Vama, care circula regulamentar din sens opus, informează IPJ Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 25 ani și a unui minor de 5 ani, ambii din com. Valea Moldovei, pasageri în autoutilitara condusă de bărbatul de 31 de ani, precum și a unei tinere de 19 ani, din com. Vama, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani.

Cei trei șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le apoi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.