Home / Actualitate / Filtre rutiere la Milișăuți, Solca și Cajvana

Filtre rutiere la Milișăuți, Solca și Cajvana

Polițiști din cadrul Polițiilor orășenești Milișăuți, Solca și Cajvana au desfășurat sâmbătă, o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea accidentelor rutiere, informează IPJ Suceava, cu mențiunea că, în cadrul acțiunii polițiștii au verificat 76 de autovehicule, au legitimat 80 de persoane și au controlat 6 agenți economici.

S-au constatat 5 infracțiuni și s-au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5350 lei. Polițiștii au mai reținut un permis de conducere și au ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

IPJ Suceava dă publicității două exemple:

La orele 20.30, polițiștii au depistat un bărbat de 64 ani, din orașul Cajvana, care conducea, pe DJ 178 D din localitate, un moped neînmatriculat și fără  a deține permis de conducere auto. Conducătorului mopedului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La orele 19.00, polițiștii au identificat un bărbat  de 42 de ani, din orașul Cajvana, care conducea pe D.J. 178 D, pe raza orașului Cajvana, o autoutilitară având asigurarea obligatorie RCA expirată din data de 06.10.2019. În cauză s-a dispus ridicarea plăcuțelor cu nr. de înmatriculare și reținerea certificatului de înmatriculare, dar și sancționarea contravențională a conducătorului auto  cu amendă în valoare de 1000 lei, conform Legii nr. 132/2017.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

La nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.240 de persoane declarate vindecate

Astăzi, 25.05.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean există: în autoizolare la domiciliu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.