„Târgul Toamnei”, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” Suceava. Foto – video

Într-o autentică atmosferă de toamnă, preşcolarii şi cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel Suceava, sprijiniţi de părinţi, bunici şi alţi membri ai familiilor, au organizat joi 24 octombrie, cea de-a III-a  ediţie a evenimentului „Târgul Toamnei”, activitate care s-a bucurat de un real succes în rândul tuturor participanţilor.

Cu ”scoarțe” colorate, țesute din lână, atârnate din loc în loc, decoruri de toamnă, măsuțe pline de bunătăți, toamna cea bogată şi-a arătat roadele nu doar prin fructe și legume, ci și prin îndemânarea, cunoștinţele pe care copiii le-au prezentat, fiecare grupă a amenajat câte un stand, preşcolarii au realizat lucrări din materiale din natură, tablouri de toamnă din frunze, au pictat etichete pentru borcanele cu bunătăți,  aranjamente de toamnă cu figurine din fructe şi legume.

Prof. Tatiana Apetrei a precizat că:  “micuții, părinții și cadrele didactice au muncit cot la cot pentru a îmbina creativitatea, frumusețea și bogăția acestui anotimp subliniind că acțiunea a avut și un caracter umanitar”.

Părinții, împreună cu cadrele didactice, au avut grijă și de vânzarea produselor expuse la stand, coșulețe cu fructe și legume, dulceață, compoturi, zacuscă, murături, prăjituri din fructe.

”Toți părinții au vrut să ajute cu prăjituri, fructe, desing-uri de toamnă, s-au făcut niște standuri extraordinare. Târgul, de la an la an, e tot mai reușit, s-a desfăşurat în parteneriat cu familia, dar a avut şi un caracter profund umanitar, ajutorarea a doi copii din grădiniţa noastră” a mărturisit directorul unității de învățământ, Dorina Dunăreanu manifestâdu-și bucuria că vremea prietenoasă a dat posibilitatea organizării târgului în aer liber.

Reuşita festivalului s-a citit pe chipul copiilor, al părinţilor şi al profesorilor, care au rămas cu amintiri plăcute şi cu dorinţa reîntâlnirii într-o altă activitate interesantă şi plină de mişcare şi emoţie.

Video

Foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.