Home / Actualitate / Doi băieți de 8 și 10 ani, din cătunul de romi din Voitinel au dat foc la 150 de baloți de fân când încercau să fumeze pe ascuns

Doi băieți de 8 și 10 ani, din cătunul de romi din Voitinel au dat foc la 150 de baloți de fân când încercau să fumeze pe ascuns

Joi, pe la  ora 12.00, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipale Rădăuți a fost sesizat de pompierii din cadrul din cadrul Gărzii Vicovu de Sus, cu privire faptul că pe raza comunei. Voitinel, are loc un incendiu.

Deplasându-se la fața locului, pompierii și polițiștii au constatat faptul că în zona cătunului de rromi, în curtea imobilului aparținând lui Florin-Sergiu N., de 28 ani, localnic, iese fum, fiind distruși prin ardere un număr de 150 de baloți de fân.

Pentru stingerea incendiului a intervenit o autospecială de pompieri militari din cadrul Gărzii Vicovu de Sus, care au stabilit ca și cauză a producerii: „foc produs prin jar sau țigară”.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că ieri, 31 octombrire, în jurul orei 11.00, doi minori, de 10 respectiv 8 ani,  în timp ce se aflau în curtea imobilului menționat, s-au ascuns după stogul de baloți aparținând lui Florin-Sergiu N. pentru a fuma. Neatenți, în timp ce fumau, cei doi băieți au aprins stiva de baloți,  rezultând distrugerea în totalitate a unui număr de 150 de baloți de . Prejudiciul estimat de persoana vătămată este de aproximativ 1.000 de lei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 27.05.2020, ora 08.27, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.