Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 01.11.2019, în jurul orei 11.30, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, pe strada Calea Bucovinei din localitate, s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 11.15, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu de Sus, un bărbat de 41 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depășire a autoutilitarei cu remorcă conduse de un bărbat de 45 de ani din comuna Brodina, intrând în coliziune cu aceasta, după care, a tamponat și autoutilitara de colectare a resturilor menajere staționată pe partea stângă și condusă de un localnic de 33 de ani. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor trei vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 41 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ceilalți doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Straja

La 01.11.2019, în jurul orei 17.30, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat din comuna Straja, autoturismul condus de un localnic de 33 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Fundu Moldovei

La 01.11.2019, ora 19.10, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175 din comuna Fundu Moldovei, autoturismul condus de un localnic de 49 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, însă acesta nu a reușit să finalizeze testul în nici una din cele 10 încercări, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Gura Humorului

La 01.11.2019, ora 23.35, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit pentru control pe str. Mănăstirea Humorului din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Mănăstirea Humorului. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 25.06-02.07.2018 poliţişti din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.