Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 02.11.2019, ora 00.05, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control în parcarea centrală de pe strada Piața Unirii din localitate, autoturismul condus de un localnic de 40 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Mălini

La 02.11.2019, ora 13.12, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Mălini circulă un autoturism al cărui conducător auto pare sub influența alcoolului și era să accidenteze un grup de muncitori. Polițiștii deplasați operativ la fața locului au stabilit faptul că, la 02.11.2019, ora 13.00, în timp ce apelantul executa lucrări de canalizare cu alți colegi pe str. Morii din comuna Mălini, în zonă a pătruns autoturismul condus de un localnic de 46 de ani, care a intrat în curtea unei societăți comerciale din vecinătate, locație în care a fost depistat de polițiști. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

C-lung Moldovenesc

La 02.11.2019, ora 15.20, o patrulă din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani din comuna Ciprian Porumbescu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Hănțești

La 02.11.2019, ora 20.15, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 208B din comuna Hănțești, autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani din comuna Zvoriștea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Pătrăuți

La 02.11.2019, în jurul orei 21.30, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești a oprit pentru control pe raza comunei Pătrăuți, autoturismul care circula pe DN 2 din direcția Dărmănești – Suceava, condus de un bărbat de 25 de ani din județul Botoșani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Siret

La 02.11.2019, ora 22.25, un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe strada Lațcu Vodă din localitate, autoturismul condus de o localnică de 17 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minora nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 27.05.2020, ora 08.27, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.