Home / Actualitate / Zdob și Zdub va invită în TURNEUL NATIONAL BESTIARIUM

Zdob și Zdub va invită în TURNEUL NATIONAL BESTIARIUM

Maeştrii cross-overului au pleacat într-un turneu naţional ce acoperă 11 oraşe. Pe 15 noiembrie, ora 19: 30 sunt la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Turneul poartă numele ultimului album lansat de Zdob si Zdub, Bestiarium. Pentru că la concertele Zdob si Zdub publicul nu vine doar să asculte şi să aplaude, se va dansa şi se va cânta pe piese de pe noul album, precum şi pe piese care au făcut istorie în ultimii 20 de ani.

Lansând albumul Bestiarium, trupa Zdob şi Zdub vine cu un strident şi actual mesaj social întru atenţionarea publicului către problemele ecologice, care invadează mediul.
Ca element de marketing concret şi acţiune motivatoare, trupa intenţionează să ofere un aport financiar şi să organizeze un crowdfounding pentru achiziţionarea şi plantarea copacilor în câteva zone critice din Moldova şi România.

Timp de 2 decenii trupa ZsZ continuă cu succes şi originalitate să îmbine diverse genuri muzicale, fiind aşi în cross-over muzical şi interpretare live profesionistă.
Bestiarium conţine piese cu elemente rock şi folclorice, punk, ska, electronică, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanţe din folclor indian şi afro.

Biletele costă 120, 90 sau 70 lei în funcţie de aşezarea în sală şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau de pe entertix.ro, myticket.ro. Informaţii la 0230 523 718.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosar penal la regimul rutier

La 05.08.2020, orele 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.