Home / Actualitate / Tânăr din Solca reținut de polițiști pentru tâlhărie, după ce a smuls poșeta unei sucevence . Inițial tânărul a fost prins de 2 cetățeni care au sunat la 112.

Tânăr din Solca reținut de polițiști pentru tâlhărie, după ce a smuls poșeta unei sucevence . Inițial tânărul a fost prins de 2 cetățeni care au sunat la 112.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată joi, la ora 15.52, prin „S.N.U.A.U. 112” de un localnic de 46 de ani despre la faptul că a reținut o persoană pe str. Curtea Domnească, autor al unei infracțiuni.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat un tânăr de 19 ani, din orașul Solca, care a recunoscut faptul că a smuls poșeta unei femei, după care a fugit circa 20 de metri, fiind prins de doi cetățeni.

Victima, o femeie de 54 de ani din municipiul Suceava a fost identificată de polițiști în zonă, aceasta declarând faptul că, tânărul a împins-o, după care i-a smuls geanta și a fugit.

În urma probatoriului, a fost dispusă efectuarea urmăriri penale față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a suspectului, acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Polițiștii mulțumesc totodată cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Parapet de protecție montat pe podul rutier din Milișăuți

De comun acord cu autoritățile județene, DRDP Iași a instituit restricție de viteză de 30 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.