Home / Noutati / Microbus cu țigari de conrabandă depistat într-o curte la Vicov

Microbus cu țigari de conrabandă depistat într-o curte la Vicov

La nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava – ITPF Sighetu Marmației a avut loc duminică,o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel,  un echipaj al poliției de frontieră a observat în curtea unui imobil de pe raza localității Vicovu de Sus, jud. Suceava, un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în  Marea Britanie, în care erau colete voluminoase.

Proprietarul imobilului a declarat că nu știe cine a lăsat microbuzul pe proprietatea sa, iar cu acordul acestuia, poliţiştii de frontieră au intrat în curte și au constatat că în interiorul autovehiculului erau mai multe colete cu țigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii vehiculului cu țigări la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 32.400 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste 379.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, în continuare efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 01.07.2020, orele 12.10, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.