Home / Noutati / Minorii din Șcheia au reînceput activitatea infracțională

Minorii din Șcheia au reînceput activitatea infracțională

Marți, în urma continuării cercetărilor în cauza din 07.11.2019 privind furtul unor bunuri în valoare de circa 2.700 lei din imobilul nelocuit al unui bărbat de 53 de ani din comuna Șcheia, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au reușit identificarea autorilor ca fiind doi minori, unul de 14 ani și celălalt de 16 ani, ambii localnici.

Astfel, în baza mandatelor emise de instanță, la 12.11.2019, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care, la domiciliul minorului de 14 ani a fost identificat și ridicat un bun în valoare de 1.000 lei care face obiectul cercetărilor într-un alt dosar penal de furt, faptă comisă la 09.11.2019, dintr-o baracă a proprietății unui bărbat de 41 de ani din municipiul Suceava, de pe raza comunei Șcheia.

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției comunale Șcheia pentru cercetări, față de minorul de 16 ani, ce a recunoscut comiterea faptei, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Celălalt suspect a fost audiat, fiind cercetat în stare de libertate, urmând să fie expertizat din punct de vedere medico-legal psihiatric.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a celor doi suspecți, dosarele penale de furt calificat urmând să fie soluționate procedural.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosar penal la regimul rutier

La 05.08.2020, orele 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.