Home / Actualitate / Bărbat reținut de polițiști pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier

Bărbat reținut de polițiști pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier

Mercuri,la ora 10.45, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a identificat parcat pe str. Ion Nistor din localitate un autoturism cu numere de înmatriculare neconforme și lângă vehicul pe conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani  din comuna Dornești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere expirat din 17.04.2007 și este reținut.

Totodată, polițiștii au mai constatat și faptul că, autoturismul figurează cu polița RCA expirată și cu ITP expirat din 05.01.2018, iar plăcuțele de înmatriculare originale au fost reținute la 27.10.2019 de o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, având de asemenea ITP și polița RCA expirate, ocazie cu care, a fost suspendat și dreptul de circulație pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere i-a fost suspendat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuțe au fost retrase” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, conducătorul auto fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 01.07.2020, orele 12.10, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.