Home / Actualitate / Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est, organizată la Salon Prestige Ballroom de Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est, organizată la Salon Prestige Ballroom de Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est

La Salon Prestige Ballroom din Suceava, în data de joi, 14 noiembrie 2019 a avut loc GALA ANTREPRENORILOR DIN REGIUNEA NORD-EST organizată de Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est.

Evenimentul a reunit firme din regiunea Nord-Est alături de invitați de marcă-autorități și instituții publice locale și centrale, organizații patronale de la nivel local, regional și național, parteneri și colaboratori ai federației.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est s-a bucurat de prezența Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin- CONAF, prin membrii acestei confederații-reprezentante ale patronatelor și federațiilor pentru antreprenoriat feminin din întreaga țară- Botoșani, Bacău, Neamț, Bistrița, Brașov, Constanța, Tulcea, Tîrgoviște,Timișoara, București. Au fost alături de organizatori și partenerii consorțiilor constituite pentru implementarea celor 4 proiecte DIASPORA START-UP ȘI ROMANIA START-UP PLUS, parteneri cu vastă experiență în accesarea și gestionarea fondurilor europene. Sunt firme și asociații profesionale din Tg. Mureș, Brașov, Constanța, București, cât și de la nivel european- din Grecia.

La Gală au participat, pentru prima dată, manageri și administratori de firme Start-up din regiunea Nord-Est care au beneficiat de finanțare europeană prin intermediul proiectelor DIASPORA START-UP și START-UP PLUS derulate de Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava. Noii antreprenori aflați la început de drum în mediul de business au fost susținuți și incurajați de firme și antreprenori din regiunea Nord-Est cu vastă experiență antreprenorială, să fie încrezători, motivați, inovativi, competitivi, să transformeprovocările și problemele în soluții, să creeze și să aducă plus valoare în economia și societatea românească.

Mesaje de apreciere și susținere au fost transmise și din partea autorităților și instituțiilor publice. Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a inclus acordarea de trofee de excelență unor antreprenoare de marcă din regiunea Nord-Est, femei de afaceri care conduc firme de top și au reușit să dezvolte afaceri profitabile.

Astfel, au fost premiate pentru rezultatele antreprenoriale și profesionale deosebite:

Doamna Dr. ing. Elena Ionescu– director general al S.C. Plantavorel SA din Piatra-Neamț, Doamna Dana Loredana Radu– administrator al firmei Recumed SRL din Vaslui,Doamna Ramona Moncea Vinca– Manager general al S.C. Vinca SRL din Bacău,Doamna Agnes Holca– administratorul firmei Rolana Tex SRL din Botoșani, Doamna Liliana Bălan– Manager general al S.C. Biolin Fam SRL din Iași, iar pentru județul Suceava- firma Superstar Com SRL din Rădăuți și firma Dorna Medical SRL din Vatra Dornei administrată de doamna Rodica Boca.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a evidențiat rezultatele economice și profesionale ale antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Est, a subliniat încă o dată, importanța și rolul IMM-urilor în economia și societatea românească.

Prin activitățile și acțiunile intreprinse, și cu sprijinul factorilor de decizie, al celorlalte organizații patronale, al partenerilor și colaboratorilor noștri, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est își propune să devină o entitate reprezentativă pentru antreprenoriatul feminin al regiunii Nord-Est, o forță pentru interese și valori commune deopotrivă feminine și masculine, un interlocutor social, o voce publică distinctă.

Foto

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 01.07.2020, orele 12.10, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.