Home / Actualitate / Tânăr de 23 de ani din Vicovu de jos, decedat într-un grav accident pe o șosea din San Damiano,( provincia Asti – Italia)

Tânăr de 23 de ani din Vicovu de jos, decedat într-un grav accident pe o șosea din San Damiano,( provincia Asti – Italia)

  1. B., un tânăr de 23 de ani, originar din Vicovu de Jos, Remezău, cătunul Burceni, și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică,  într-un grav accident de circulație care s-a petrecut pe o șosea din Italia din provincia Asti. Potrivit presei italiene, gravul accident care s-a petrecut în noaptea de 17 noiembrie, a dus la moartea lui Dorel Breabăn, cetățean român în vârstă de 23 de ani care locuia împreună cu familia  în localitatea San Damiano din provincia Asti. Tânărul era pasager  pe bancheta din spate într-o mașină Alfa Romeo 195 care circula pe șoseaua dintre Vaglierano  și San Damiano.

La un moment dat, autovehiculul poate și din cauza carosabilului umed, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat de mai multe ori. D.B. a fost proiectat afară din mașina care s-a rostogolit pe câmp.

Tânărul de 23 de ani care și-a pierdut viața în acest tragic accident de circulație și-a început studiile primare la Școala gimnazială nr. 2 Vicovu de Jos – Remezău. Părinții lui au plecat la lucru în Italia și după puțină vreme au decis să îl ia și pe copil în țara în care munceau și doreau să își croiască un rost, cu gândul probabil că, la un moment dat se vor întoarce acasă, fiindcă gospodăria familiei din cătunul Burceni al comunei Vicovu de Jos este în continuare una dintre cele mai bine așejate. Tânărul ar fi putut să se reașeze, când i-ar fi venit vremea să-și întemeieze o familie iarăși pe Remezău.

Din păcate, firul vieții sale a fost curmat brusc, în groaznicul accident de sâmbătă noapte, petrecut  pe o șosea din Italia.

Publicația Gazeta Românească a transmis că, la locul accidentului a intervenit secția de pompieri Asti, care s-a ocupat de extragerea răniților din mașină, poliția rutieră din Nizza Monferrato și echipajul medical de urgență care nu au putut decât să constate decesul tânărului. Alți doi ocupanți ai mașinii au fost transportați în stare gravă (cod roșu) la spitalul din Asti. Șoferul, N.M, un rezident român din Priocca, a fost găsit pozitiv la testul de alcool și a fost arestat.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 01.07.2020, orele 12.10, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.