Home / Actualitate / O nouă tranșă de bani pentru programul de montare de stent la pacientii cardiaci cronici la Spitalul Județean de Urgență Suceava

O nouă tranșă de bani pentru programul de montare de stent la pacientii cardiaci cronici la Spitalul Județean de Urgență Suceava

La inceputul acestei saptamani Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a alocat buget pentru

derularea noului Program national de boli cardiovasculare cu privire la tratamentul gratuit al pacientilor cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutana (montare de stent la pacientii cronici), Spitalul Judetean de Urgenta Suceava fiind avizat, in prealabil, de CAS Suceava pentru derularea acestuia.

Astfel, CAS Suceava a incheiat un act aditional cu Spitalul Judetean de Urgenta Suceava prin care a alocat suma de 210.450 lei pentru perioada ramasa pana la sfarsitul anului 2019.

Aceasta suma va fi utilizata de Spitalul Judetean Suceava in perioada imediat urmatoare pentru achizitionarea materialelor sanitare necesare derularii acestui program (stenturi).

Totodata, un element de noutate il reprezinta completarea programului de ortopedie cu tratamentul instabilitatii articulare prin implanturi de fixare, derulat de Spitalul Judetean Suceava pentru care s-a alocat suma de 12.000 lei.

In calitate de administrator al bugetului Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate CAS Suceava deschide accesul asiguratilor la servicii medicale complexe si de o buna calitate.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 01.07.2020, orele 12.10, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.