Home / Actualitate / Foto: Coliziune între două autotrenuri, pe raza localității Iacobeni

Foto: Coliziune între două autotrenuri, pe raza localității Iacobeni

Două autotrenuri s-au ciocnit în această seară, pe DN 17 pe raza localității Iacobeni. Accidentul a avut loc în jur de ora 21.00. Unul dintre autotrenurile implicate în coliziune s-a răsturnat pe calea ferată. Astfel, circulația feroviară pe traseul care face legătura între Suceava și Ardeal, una dintre cele mai circulate căi ferate din această parte a țării a fost blocată. Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Nu s-au înregistrat victime.

Pentru eliberarea căii ferate, la fața locului a venit un utilaj de la CLSU Iacobeni și o macara de la Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc. Totuși, trebuie precizat că în zona accidentului calea ferată este dublă astfel că circulația feroviară nu este întreruptă.

Cât privește circulația rutieră, se circula alternativ pe un sens concomitant cu începerea acțiunii de repunere pe șosea a autotrenului răsturnat.

Foto

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 01.07.2020, orele 12.10, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.