Home / Actualitate / S-au urcat băuți la volan…

S-au urcat băuți la volan…

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați sâmbătă, că au urcat băuți la volan.

La ora 00.29, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Academician Vasile Grecu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din orașul Salcea, înregistrat de aparatul radar al poliției în timp ce rula cu viteza de 101 km/h, în localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La ora 03.15, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică Rădăuți a oprit pentru control pe str. 22 Decembrie din localitate, autoturismul condus de un localnic de 46 de ani, care avea o deplasare sinuoasă.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La ora 22.28, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un autoturism a intrat într-o spălătorie din comuna Putna.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conduce autoturismul pe raza comunei Putnei, ajuns în intersecția DN 2H cu Drumul Comunal Gura Putnei, un localnic de 26 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în curtea societății și apoi într-o boxă a spălătoriei auto.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Conducătorul auto, a încercat să se sustragă de la fața locului și a fugit, fiind imobilizat la o distanță de aproximativ 200 metri față de locul incidentului.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 26 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La ora 19.40, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a identificat pe DJ 209A din comuna Horodniceni, un autoturism intrat în șanțul de pe marginea drumului, iar la volan un bărbat de 61 ani din comuna Cornu Luncii, care a declarat faptul că, nu deține asupra sa documentele personale și ale vehiculului.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 27.05.2020, ora 08.27, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.