Home / Actualitate / Arestat pentru „tâlhărie calificată”

Arestat pentru „tâlhărie calificată”

Continuând cercetările într-un dosar întocmit pe 22.11.2019, ora 21.50, privind furtul telefonului în valoare de circa 1.400 lei de pe tejghea și apoi agresarea unei femei de 39 de ani din comuna Stulpicani, faptă comisă în incinta unui bar din comuna Șcheia unde partea vătămată lucrează, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au stabilit faptul că, suspect de comiterea faptei este un bărbat de 28 de ani din comuna Drăgoiești. faptaa a fost sesizată poliției abia în data de 23.11.2019, ora 14.00.

Astfel, la 24.11.2019, în urma activităților operative desfășurate și a probatoriului administrat, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de suspectul de 28 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, ce a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Suceava care a dispus arestarea preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, inculpatul fiind reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 25.06-02.07.2018 poliţişti din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.