Home / Actualitate / Accident la Spitalul Județean: administratorul unei firme de construcții a căzut 9 metri în casa liftului.

Accident la Spitalul Județean: administratorul unei firme de construcții a căzut 9 metri în casa liftului.

Poliția municipiului Suceava au fost sesizată joi, la ora 16.58,  prin 112 cu privire faptul că pe șantierul amenajat în curtea Spitalului Județean Suceava – Spitalul Vechi, a avut loc un accident de muncă.

La secția UPU a Spitalului Județean Suceava fost identificat A.C. , de 30 ani, administrator al SC Cantemir Capital SRL, care a declarat verbal că în 28.11.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe șantierul sus menționat, în incinta clădirii aflată în construcție, unde  strângea uneltele folosite de către muncitori, la un moment dat dorind să intre pe o ușă în casa scării, datorită luminozității reduse, a confundat ușa în cauză cu cea de la casa liftului, astfel căzând în gol de la o înălțime de aproximativ 9 metri.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean  Suceava, unde a fost diagnosticat prezumtiv cu „fractură antebraț drept, fractură șold drept, contuzie toracică abdominală”, cel în cauză rămânând sub supravegherea cadrelor medicale pentru definitivarea investigaţiilor.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ”nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosar penal la regimul rutier

La 05.08.2020, orele 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.