Home / Actualitate / Azinoapte, incendiu la un Centru de închiriere articole sportive, în Vatra Dornei

Azinoapte, incendiu la un Centru de închiriere articole sportive, în Vatra Dornei

Aseară, după ora 22.30, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la clădirea unui Centru de închiriere articole sportive, din municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o construcție din lemn P+1+M, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:40 ,dar au ars 500 de echipamente de schi, mobilier de bar și aparate electrocasnice. S-au degradat documente ale societății și alte bunuri din interiorul clădirii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat clădirile învecinate.

Și IPJ Suceava face precizări:

La 28.11.2019, ora 22.30, Poliția mun. Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la pârtia Parc este un incendiu la o cabană.

Imobilul la care a avut loc incendiul este situat în imediata apropiere a pârtiei de schi „Parc” este construită în totalitate din lemn și acoperită cu tablă metalică este proprietatea lui B. Daniel Traian. La data de 28.11.2019, în jurul orei 22.10, proprietarul a fost sunat pe telefonul mobil de un vecin care i-a relatat faptul că, în interiorul cabanei iese fum de la peretele încăperii în care se află centrala termică. Proprietarul a intervenit cu stingătoarele existente la cabană după ce a spart ușa de acces la încăperea în care este amplasată centrala termică și a relatat verbal că la intrarea în cabană nu a constatat urme de efracție.

Nu au rezultat victime omenești, iar prejudiciul estimat de către persoana vătămată este de 300.000 lei, care reprezintă suprafața arsă a pereților și a acoperișului de cca 200 mp și bunurile din interiorul acesteia.

Pentru cabana în cauză proprietarul are asigurare.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugerea din culpă”.

Foto:ISU Bucovina

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Ţigări în valoare de 125.000 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat la frontiera verde, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.