Home / Actualitate / Incendii provocate intenționat la Dolhasca și Brodina

Incendii provocate intenționat la Dolhasca și Brodina

Un prim incendiu a avut loc sâmbătă, la Dolhasca, ora anunțării prin apel la 112, fiind 23:20. Au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca, cu două autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardea o căpiță de fân și exista pericolul de propagare a flăcărilor la căpițele învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 0:20 și au ars aproximativ 200 Kg de fân.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime.

Al doilea incendiu a avut loc duminică, în comuna Brodina. Ora anunțării la 112 a fost 3:15. Astfel, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, în comuna Brodina. La sosirea echipajelor, ardea generalizat construcția din lemn, cu pericol de propagare la o locuință învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:52, dar au ars pereții construcției, astereala acoperișului, un metru cub de material lemnos și aproximativ 8 metri liniari dintr-un gard.

Și de această dată, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința învecinată.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 25.06-02.07.2018 poliţişti din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.