Home / Actualitate / Apartament incendiat intenționat la Fălticeni. Pompierii au găsit în interior un cățel, pe care l-au salvat.

Apartament incendiat intenționat la Fălticeni. Pompierii au găsit în interior un cățel, pe care l-au salvat.

Sâmbătă, prin apel la 112, la ora 10:43, s-a anunțat existența unui incendiu izbucnit într-un apartament, dintr-un bloc de locuințe din municipiul Fălticeni. Potrivit ISU Bucovina, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, cu pericol de propagare la restul apartamentelor din bloc. În momentul pătrunderii în apartament, militarii au găsit un cățel, pe care l-au evacuat în siguranță.

Incendiul a fost lichidat la ora 11:20, dar au ars bunuri casnice, elemente de mobilier, aparate electrocasnice și tâmplărie din PVC (o fereastră). S-au degradat pereții portanți, plafonul și dușumeaua apartamentului.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, spun pompierii.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat apartamentele învecinate.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 25.06-02.07.2018 poliţişti din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.