Home / Actualitate / Gospodărie distrusă de incendiu la Siminicea. Proprietarul s-a intoxicat cu fum. În casă se aflau două butelii de aragaz, existând pericol de explozie.

Gospodărie distrusă de incendiu la Siminicea. Proprietarul s-a intoxicat cu fum. În casă se aflau două butelii de aragaz, existând pericol de explozie.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar Voluntar pentru Situații de Urgență Siminicea, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit sâmbătă, la o gospodărie, din comuna Simnicea. Acesta a fost anunțat prin apel la 112, la ora 23:06. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, construcții corp comun, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, cu pericol de propagare la două gospodării învecinate.

Pe timpul incendiului, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 66 ani, care s-a intoxicat cu fum. Ulterior, militarii l-au transportat la spital, pentru investigații suplimentare.

Flăcările au distrus: acoperișul corpului comun, materiale combustibile și bunuri materiale depozitate în podul casei și al anexelor, elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, alte bunuri de uz casnic. S-au degradat finisajele interioare și exterioare ale casei. În locuință se aflau două butelii de aragaz, pe care pompierii le-au răcit și le-au evacuat, evitând producerea exploziei acestora.

Incendiul a izbucnit dintr-o anexă gospodărească, din cauza efectului termic generat de un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:00, iar pompierii au salvat o cameră de locuit din casa afectată de incendiu și cele două gospodării învecinate.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 25.06-02.07.2018 poliţişti din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.