14 hectare din Lunca Sucevei vor deveni zonă de agrement

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat într-o conferință de presă că a fost organizată licitația pentru configurarea Zonei de Agrement de lângă râul Suceava, denumită într-un proiect european ”Sprijinirea dezvoltării urbane”. Licitația a fost definitivată dar încă nu a fost finalizată. Au fost două oferte: Con Bucovina și General Construct, a doua firmă venind  în asociere cu un partener în asociere, Art Peisaj.

Primarul Lungu a explicat că mai sunt de făcut niște pași până când investiția, care a fost adjudecată foarte aproape de prețul de pornire, va începe. Dacă nu vor fi contestații, lucrările vor porni anul acesta, termenul de realizare al lucrărilor este de 24 de luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.

Este vorba despre amenajări care vor fi făcute pe malurile râului Suceava, în municipiul reședință de județ, care vor însemna alei pietonale, piste pentru biciclete, bănci pentru odihnă, etc.

Primarul Ion Lungu a spus că s-ar putea ca primele lucrări pentru  amenajarea  parcului care se va întinde pe o suprafață de 14 hectare să demareze chiar anul acesta.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Condamnare de 2 ani și 6 luni cu suspendare sub supraveghere pentru fosta șefa a Secției de Oncologie

Fosta șefă a Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava a fost condamnată joi, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.