Home / Actualitate / Un sucevean fără permis auto s-a ascuns de polițiști după o anexă

Un sucevean fără permis auto s-a ascuns de polițiști după o anexă

Duminică, la ora 16.30, în timp ce acționa pe DN 29A din comuna Zvoriștea, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, s-a intersectat cu un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu suspect de a fi expirat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 3 km având în funcțiune semnalele luminoase și acustice alea autospecialei de poliție, însă conducătorul auto, nu s-a conformat și a continuat deplasarea pe un drum comunal neclasificat, după care, a oprit, a coborât din mașină și împreună cu pasagerul din vehicul au fugit în curtea unui imobil ce avea porțile deschise.

Polițiștii au procedat la urmărirea pedestră a conducătorului auto care a fost identificat ascuns după o anexă a imobilului, acesta fiind un bărbat de 25 de ani din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Ţigări în valoare de 125.000 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat la frontiera verde, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.