Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier – Atenție șoferi! Nu consumați alcool și vă urcați la volan

Dosare penale la regimul rutier – Atenție șoferi! Nu consumați alcool și vă urcați la volan

Polițiștii atrag din nou atenția supra pericolelor generate de consumul de alcool la volan. Și în cursul zilei precedente polițiștii au fost în trafic și au întocmit dosare penale celor identificați băuți la volan.

Suceava

La 07.12.2019, ora 01.08, patrula de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei mun. Suceava, a oprit pe str. Universității, din localitate, autovehiculul condus de un tânăr de 22 ani, localnic și întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Dorna Arini

La 07.12.2019, ora 19.48, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier au oprit în trafic autoturismul care circula pe DN17B in comuna Dorna Arini, condus de un bărbat de 30 ani, din com. Dorna Arini. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

Rădăuți

La 07.12.2019, ora 21.05, pe raza mun. Rădăuți, respectiv pe str.1 Mai, polițiștii din cadrul Poliției mun. Rădăuți, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 34 ani, din com. Frătăuții Noi. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevarea de probe biologice de sânge.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

Ilișești

La 07.12.2019, ora 23.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava l-au depistat pe un tânăr de 27 ani, din com. Ilișești, în timp ce conducea autoturismul pe raza loc. Ilişeşti, având dreptul de a conduce suspendată pe o perioadă de 90 zile, din 10.09.2019 până în 08.12.2019. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere cu dreptul de a conduce suspendat”.

Salcea

La 07.12.2019, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea au oprit pentru control pe str. Aurel Stanciu, din oraș Salcea, autoturismul condus de un bărbat de 42 ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.