Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 07.12.2019, ora 05.10, un bărbat de 50 ani, din oraș Liteni, în timp ce conducea autoturismul pe DC 67 la intersecția cu DJ 208B, în afara localității Udești, din direcția sat Poieni spre DJ 208 B, nu a adaptat viteza la apropierea de o intersecție, a traversat DJ 208B și a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Drăgușeni

La 07.12.2019, ora 08.55, un vbărbat de 64 ani, din com. Drăgușeni, în timp ce conducea auto pe D.N 2 –E85, pe raza localității Drăgușeni, pe relația Drăgușeni – Vadu Moldovei, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul condus de o femeie de 37 ani, din com. Forăști, care a redus viteza pentru a schimba direcția de deplasare, intrând în coliziune față spate cu acesta. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 55 de ani, pasageră în auto condus de bărbatul de 64 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00,mg/l alcool pur în aer expirat, fiindu-le recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul mun. Fălticeni.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Stulpicani

La 07.12.2019, în jurul orei 18.30, un bărbat de 60 ani, din com. Stulpicani, în timp ce conducea autoutilitara, pe bd. Bucovina, din orașul Gura Humorului, pe banda nr.2, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului, a surprins şi accidentat pe un băarbt de 31 ani, din or. Gura Humorului, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure, acroșându-l cu partea față stânga. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto și 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul testării pietonului. Atât conducătorului auto cât și pietonului li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.