Home / Actualitate / Ieșean băut bine și cu permisul suspendat, depistat la volan de polițiștii din Breaza

Ieșean băut bine și cu permisul suspendat, depistat la volan de polițiștii din Breaza

Polițiștii Postului de poliție Breaza au oprit joi, în jurul orei 15.30, pentru control pe DJ 175 din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din judeţul Iaşi. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 06.12.2019, iar plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului au fost retrase la aceeași dată.

Și fiindcă mirosea a alcool, ieșeanul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, bărbatul de 48 de ani fiind reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Tot joi, la ora 16.48, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe DJ 178 din comuna Bălăceana, autoturismul condus de un localnic de 45 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La ora 20.35, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Gheorghe Doja din localitate, autoturismul condus de un localnic de 38 de ani.

Și acesta avea halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.