Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Gura Humorului
La 24.03.2020, în jurul orei 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului, un bărbat de 62 de ani din comuna Păltinoasa nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere a vehiculului pe celălalt sens de mers, moment în care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o tânără de 19 ani din comuna Stulpicani, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 19 ani a fost proiectat într-o autoutilitară staţionată în afara părţii carosabile.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 62 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânăra de 19 ani a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Comuna Bosanci
La 24.03.2020, în jurul orei 16.02, în timp ce conducea autoturismul pe strada Agronomului din comuna Bosanci, ajuns la intersecţia cu strada Alexandru cel Bun, o femeie de 43 de ani din municipiul Suceava nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei cu semiremorcă conduse regulamentar de un bărbat de 31 de ani din comuna Verești, intrând în coliziune cu aceasta. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, conducătoarea auto de 43 de ani nu a putut fi testată de poliţişti cu aparatul etilotest, însă, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto de 31 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 02.04.2020, orele 05:15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată telefonic despre faptul că, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.