Universitatea “Ștefan ce Mare” a pus la dispoziția cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava, căminul C2 din campusul universității

Cadrele medicale care asigură în continuare activitatea unității medicale vor fi cazați în căminul C2, din campusul universității, pentru a-și proteja familiile în această perioadă.
Unitatea în care vor fi cazate acestea dispune de un număr de 111 camere cu un total de 341 de locuri, grupate după cum urmează:
– 8 camere cu câte 3 locuri (cu grup sanitar propriu);
– 8 camere cu câte 4 locuri (cu grup sanitar propriu);
– 95 de camere cu câte 3 locuri (grup sanitar la câte un modul de 3 camere).
În acest context, Prefectul Județului Suceava, în urma discuțiilor purtate cu Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Suceava, a convenit ca paza acestui spațiu să fie asigurată de către personal desemnat din cadrul acestei instituții. Personalul din cadrul IJJ Suceava va distribui și cartelele de acces cadrelor medicale.
Pentru cele 10 cadre medicale ( 6 medici, 3 medici voluntari și 1 medic ce va asigura conducerea interimară a Direcției de Sănătate Publică Suceava) care au sosit în cursul zilei de astăzi de la Iași, Instituția Prefectului – Județul Suceava a pus la dispoziție spații de cazare ale căror costuri vor fi asigurate prin finanțarea Consiliului Județean Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.