STRUCTURI ALE ARMATEI ROMÂNIEI, ÎN SPRIJINUL POPULAȚIEI DIN SUCEAVA

Începând cu data de 31 martie 2020, în baza ordonanțelor militare emise până în prezent, efective ale structurilor militare din Armata României s-au alăturat efortului colegilor și personalului Ministerului Afacerilor Interne pentru a pune în practică măsurile de prevenire și răspândire a virusului COVID-19. În acest context, pe raza municipiului Suceava, aproximativ 100 de militari din Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt din Iași și Brigada 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu din Miercurea Ciuc acționează în sprijinul populației, alături de colegii din Poliția și Jandarmeria Română.

Totodată, pentru sprijinul autorităţilor locale din judeţul Suceava, Ministerul Apărării Naționale a dispus ca un detașament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman”, din subordinea Diviziei 2 Infanterie „Getica”, să acționeze, începând de vineri, 3 aprilie, în sprijinul autorităților locale din municipiul Suceava pentru decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere. (Atașăm fotografii de la activitatea de astăzi de la Spitalul ,,Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava).

De asemenea, în perioada 04-05 aprilie 2020, militari ai Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București, vor distribui aproximativ 700 de pachete cu produse alimentare și produse de igienă persoanelor vârstnice din județul Suceava astfel: mâine, 4 aprilie, ne vom deplasa în localitățile Adâncata, Ipotești și Moara, iar duminică, 5 aprilie, în municipiul Suceava. Punct de întâlnire pentru jurnaliștii interesați: Primaria Ipotești, ora 08.00.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.