Home / Actualitate / Foto: Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că, cel mai târziu de anul viitor, o nouă grădiniță va fi dată în folosință în Burdujeni.

Foto: Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că, cel mai târziu de anul viitor, o nouă grădiniță va fi dată în folosință în Burdujeni.

În Burdujeni-sat, în curtea Şcolii nr. 6, sunt demarate lucrările pentru o nouă grădiniță. Aceasta va avea regim de înălțime P+E, pe o suprafaţă construită de 438,48 mp, desfăşurată pe 848,66 mp. Se vor amenaja locuri de joacă pentru copii pe o suprafaţă de 320 mp, spaţii pietonale, precum şi 1.678 mp de spaţii verzi.

Valoarea contractului de finanțare este de 3.167.502,02 lei cu TVA. Termen de finalizare 07.2021.

În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 50%, fiind finalizate structura de rezistență, structura de acoperiș, tencuielile interioare și instalațiile. Unitatea va asigura condiţii optime de desfăşurare a procesului educaţional pentru un număr de 80 preşcolari.

Investițiile în infrastructura de învățământ reprezintă o prioritate iar această unitate de învățământ pentru preșcolari va asigura accesul către procesul educațional la standarde europene.

Foto sursa Facebook

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 06.07.2020, în jurul orei 20:40, în timp ce conducea mopedul pe DC 40 C, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.