Breaking News
Home / Actualitate / Peste 150 de minori din Suceava internați la Pediatria din Botoșani, fără aviz. Șefa DSP: „Ar fi păcat să aducem copii contaminați”

Peste 150 de minori din Suceava internați la Pediatria din Botoșani, fără aviz. Șefa DSP: „Ar fi păcat să aducem copii contaminați”

În aproximativ două luni de când Spitalul Județean din Suceava a devenit spital COVID, numeroși pacienți au fost direcționați către Spitalul de Pediatrie din Botoșani astfel că, în aceste momente, sunt internați peste 150 de copii suceveni.

Aceștia sunt veniți însă fără niciun aviz, fapt ce ar putea conduce la o contaminare a Spitalului de Pediatrie. Acest aspect nemulțumește conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, care intenționează ca, în cursul acestei săptămâni, să se întâlnească cu managerul Județeanului din Suceava și reprezentanții DSP Suceava, pentru a stabili un protocol în urma căruia bolnavii să poată veni în cadrul Spitalului de Pediatrie din Botoșani doar pe baza unui aviz.

„Sunt copii care vin de la Rădăuți, Câmpulung sau Fălticeni fără nici un aviz. Eu am luat legătura cu managerul Spitalului din Suceava iar săptămâna aceasta mă voi întâlni personal cu dumnealui  să încheiem  un protocol pentru a nu mai trimite bolnavi fără aviz. Sunt cazuri care depășesc și resursele Spitalului Județean iar atunci pacienții sunt redirecționați către spitalul din Iași, ceea ce ar fi trebuit să facă medicii din Suceava încă de prima dată.

Vezi toată știrea pe stiri.botosani.ro

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bunuri în valoare de peste 12.000 lei confiscate de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Târgul de la Cumpărătura

La data de 11.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.