Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 23.06.2020, orele 11:15, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe strada Triajului din municipiul Suceava, un bărbat de 52 ani din comuna Cornu Luncii a acroșat o autoutilitară care era parcată, în urma accidentului rezultând avarierea autovehiculelor. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 23.06.2020, orele 17:00, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea a oprit pentru control pe un drum comunal din comuna Siminicea mopedul condus de un localnic de 17 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 17 ani nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie auto, iar mopedul figurează înmatriculat în Italia având ITP-ul expirat din data de 27.07.2019 și fără a deține o poliță de asigurare RCA valabilă, conducătorul mopedului fiind sancționat contravențional conform legislaţiei în vigoare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La data de 23.06.2020, ora 19:23, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe D.C. 9 în comuna Preutești, autoturismul condus de un localnic de 60 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ce va fi soluţionat procedural”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.