Breaking News
Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

În ziua de 27.06.2020, în jurul orelor 08.50, un bărbat de 33 ani, din com. Bîrnova, jud. Iași, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 E în afara localităţii Berchișești, având direcţia de deplasare Fălticeni către Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 53 ani, din com. Bîrnova, jud. Iași, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 42 ani, din mun. Iași, jud. Iași, acesta fiind proiectat la rândul său înainte în autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 59 ani, din com. Drăgoiești, care a oprit pentru a depăși un autoturism care staționa pe marginea părții carosabile ca urmare a unor defecțiuni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din autoturismul condus de bărabtul de 42 de a ani, care a fost transportată la Spitalul mun. Fălticeni, nerămânând internată. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile. Toţi cei patru conducători auto au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 27.06.2020, în jurul orei 12:55, o femeie de 26 ani, din mun/jud. Iași, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 17A, având direcția de deplasare com. Vatra Moldoviței spre com. Sadova, ajunsă în dreptul unei curbe deosebit de periculoase la stânga, a acționat frâna, moment în care, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a dezechilibrat fiind proiectată pe partea carosabilă. În urma evenimentului acesta a suferit vătămări corporale fiind preluată și transportată de către un echipaj de ambulanță la unitatea spitalicească pentru consultații de specialitate. A fost testată alcoolscopic, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice .

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bunuri în valoare de peste 12.000 lei confiscate de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Târgul de la Cumpărătura

La data de 11.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.