Breaking News
Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 28.06.2020, ora 00.30, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pe strada Sucevei din localitate, mopedul condus de un localnic de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 15 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, ora 00.35, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pe strada Sucevei din localitate, mopedul condus de un minor de 16 ani din municipiul Suceava În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, în jurul orelor 18.20, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe D.N 17 în comuna Pojorâta autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani din judeţul Iaşi. Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, în jurul orelor 22.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Traian Vuia din localitate autoturismul condus de un localnic de 29 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bunuri în valoare de peste 12.000 lei confiscate de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Târgul de la Cumpărătura

La data de 11.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.