Breaking News
Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 28.06.2020, orele 02.15, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava un bărbat de 37 ani din județul Alba a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă. Din primele cercetări nu sunt indicii cu privire la implicarea în accident a vreunul alt vehicul care să fi părăsit locul evenimentului. În urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul de 37 de ani a fost supus testării cu aparatul etilotest însă nu s-a putut realiza o probă validă, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, în jurul orelor 20:45, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Pictor Șerban Rusu Arbore din municipiul Suceava, pe partea carosabilă, din cauză faptului că roata din față a bicicletei s-a desprins, biciclistul de 12 ani a căzut și s-a lovit la brațul stâng. De față au fost și părinții minorului, care se deplasau pe trotuar pe lângă acesta, declarând verbal că fiul lor nu a fost lovit, împins sau dezechilibrat în timpul deplasării, fiind vorba de o autoaccidentare. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului de 12 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bunuri în valoare de peste 12.000 lei confiscate de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Târgul de la Cumpărătura

La data de 11.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.