Breaking News
Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 29.06.2020, în jurul orei 18.10, în timp ce conducea bicicleta pe un drum comunal de pe raza comunei Dumbrăveni, în dreptul unui imobil un localnic de 15 ani s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 29.06.2020, 16.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Pojorâta, un bărbat de 32 ani din comuna Fundu Moldovei s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unui auto care circula în fața sa, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani din comuna Fundu Moldovei. Din accident a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 36 de ani din comuna Fundu Moldovei, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabiliriialcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 29.06.2020, ora 19.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 D, în afara localității Adâncata din cauza nepăstrării distanței în mers, un bărbat de 31 ani din comuna Hănțești a intrat în coliziune cu autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 42 ani din comuna Zamostea (în momentul accidentului era oprit pentru a vorbi la telefon). În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bunuri în valoare de peste 12.000 lei confiscate de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Târgul de la Cumpărătura

La data de 11.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.