Foto: Cinci persoane rănite ușor, în urma unei explozii la o construcție din cadrul Mănăstirii Sihăstria Rarăului

Duminică, în jurul orei 14:00 a avut loc o explozie, cel mai probabil în urma unor acumulări de gaze, într-o încăpere a unei construcții anexe, din cadrul Mănăstirii Sihăstria Rarăului.
În urma deflagrației, din cauza suflului fierbinte și al geamului încăperii respective, care s-a spart, au fost rănite persoanele din zona, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi și tăieturi de la bucățile de sticla pulverizate. La fata locului, au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.
Au fost evaluate medical 5 persoane, dintre care doar o femeie a fost transportată la spital. Ceilalți răniți au refuzat transportul la o unitate spitalicească. La o prima evaluare, niciunul nu prezentau răni grave, care sa le pună în pericol viața.
Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigațiile medicale și acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile și a circumstanțelor în care s-a produs explozia.
Suflul exploziei a afectat o camera tehnica și o bucătarie aflate în construcția anexa respectivă.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Descindere în lumea braconierilor piscicoli de pe Acumularea Bucecea

Polițiștii de la Bucecea au acționat în dimineața zilei de miercuri, 17 aprilie, în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.