Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 05.07.2020, în jurul orelor 09:21, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe DJ 209G pe raza comunei Straja autoturismul condus de un bărbat de 65 de ani din municipiul Rădăuţi. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 65 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe, ce va fi soluţionat procedural.”.

La 05.07.2020,în jurul orei orele 16.16 , o patrulă din cadrul Poliției orașului Solca a constatat pe teritoriul comunei Poieni Solca, DN 2E, un autoturism avariat ieșit de pe partea carosabilă care a distrus un gard. În apropierea autoturismului poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 23 de ani, din comuna Volovăţ, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică bărbatul de 23 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată poliţiştii au constatat faptul că, autoturismul nu avea asigurare RCA, conducătorul auto fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1000 lei şi aplicându-se măsura complementară de reţinere a certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” şi „distrugere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 05.07.2020, ora 20.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Siret a oprit pentru control pe strada 28 Noiembrie din localitate autoturismul condus de un localnic 24 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 24 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

În data de 05.07.2020, orele 23.07, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, a oprit pentru control pe DJ 177, în localitatea Mănăstirea Humorului, autoturismul condus de un localnic de 41 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 05.07.2020, ora 22:17, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești a oprit pentru control pe DJ178A între localitățile Costâna si Todirești autoturismul condus de un bărbat de 22 de ani din comuna Todireşti. Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un adult și doi minori au ajuns la spital, în urma unui accident rutier în zona Torino

Un accident rutier a avut loc astăzi dimineață, în zona “Torino”, Burdujeni. În accident două …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.