Breaking News
Home / Actualitate / Sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei aplicate de polițiști

Sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei aplicate de polițiști

La 07.07.2020, între orele 06.00–13.00, polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava au acţionat pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor prevăzute de Legea 241/2005, Legea 12/1990 Rep., precum şi a altor acte normative în vigoare, pe raza județului Suceava, ocazie cu care au fost verificate 4 societăți comerciale și constatată 1 infracțiune. În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 30 sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei și au confiscat bunuri în valoare de 2794 lei.

Exemplu:

La 07.07.2020, polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava au acționat pe raza municipiului Rădăuți, ocazie cu care au constatat că o localnică de 37 de ani oferea spre comercializare într-o piaţă din localitate, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.400 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiuniii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.