Home / Actualitate / Preotul paroh de la mănăstirea din localitatea Dorna Arini, unde IPS Teodosie a oficiat o slujbă, amendat cu 500 de lei pentru organizarea defectuoasă a activității
Foto captura Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Preotul paroh de la mănăstirea din localitatea Dorna Arini, unde IPS Teodosie a oficiat o slujbă, amendat cu 500 de lei pentru organizarea defectuoasă a activității

“Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini video postate pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului și care surprind o slujbă oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului la o biserică din localitatea Dorna Arini, jud. Suceava, a fost constituită și deplasată la fața locului o echipă mixtă formată din polițiști și personal DSP Suceava. Polițiștii au constatat că procesiunea religioasă a avut loc în noaptea de 08/09.07.2020 între orele 23.30-02.30. A participat un sobor de preoți din Constanța si IPS Teodosie si preotul paroh al bisericii de la Dorna Arini. De asemenea, au participat cca. 45-50 de enoriași.

Deși sunt amplasate afisaje privind obligativitatea respectării distantarii sociale si portul măștii de protecție, aceste măsuri nu au fost organizate eficient de administrația lacasului de cult. Pentru acest motiv, preotul paroh al asezământului a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 500 lei pentru organizarea defectuoasă a activității.

Totodată, polițiștii continuă verificările si în funcție de rezultatele obținute vor fi dispuse și alte măsuri sanctionatorii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu.

Video sursa Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Informaţiile publicate pe site-ul de stiri online info-suceava.com pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. https://info-suceava.com/2020/07/11/preotul-paroh-de-la-manastirea-din-localitatea-dorna-arini-unde-ips-teodosie-a-oficiat-o-slujba-amendat-cu-500-de-lei-pentru-organizarea-defectuoasa-a-activitatii/ .

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Coliziune într-o betonieră și un autoturism în județul Suceava

La 25.09.2020, orele 16:20, un bărbat de 37 ani, din sat/com. Fîntînele, a condus o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.