Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 11.07.2020, ora 08.25, lucrătorii de poliție din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Bilca, pe D.J. 178C, de pe raza comunei Bilca, au oprit pentru control autoutilitara cu numărul de înmatriculare provizoriu condusă de un bărbat în vârstă de 65 ani, din comuna Frătăuții Noi. Existând suspiciuni despre faptul că numerele provizorii ar fi expirate, s-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, unde s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie este expirată din 26.05.2020

În cauză urmează a se efectua verificări în cauză, cu privire la infracțiunea de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La 11.07.2020, ora 16:40, lucrătorii Poliției Orașului Siret, în timp ce acţionau în cadrul planului de acţiune pe linia respectării regimului legal de viteză, au identificat pe un bărbat de 33 ani, din oraşul Siret, în timp ce conducea mopedul pe strada Decebal din oraşul Siret. În urma verificării efectuate în baza de date s-a constatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 25.09.2020, ora 07:00, un bărbat de 30 de ani, din mun. Fălticeni, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.