Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 15.07.2020, ora 18.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni un bărbat de 59 de ani din municipiul Suceava a surprins şi accidentat un localnic de 63 de ani, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Din accident a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto şi de 1,29 mg/l alcool pur in aerul expirat în cazul pietonului, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 15.07.2020, ora 21.55, în timp ce se deplsa pe acostamentul unui drum comunal din comuna Dolheşti, un bărbat de 32 de ani din comuna Forăşti a fost acroşat de către un autoturism, după care conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Din accident a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 32 de ani, care a refuzat să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul de 32 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, în jurul orei 22.15 conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani din comuna Dolheşti a fost identificat de poliţişti pe DJ 208, din localitate fiind condus la sediul poliției municipiului Fălticeni unde a fost testat cu aparatul etilotest la ora 23.02, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto de 27 de ani care a circulat pe sensul opus de mers și care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor în drept.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Coliziune într-o betonieră și un autoturism în județul Suceava

La 25.09.2020, orele 16:20, un bărbat de 37 ani, din sat/com. Fîntînele, a condus o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.